PERIHAL KAMI

Beribu pejabat di Singapura, Teknologi Dibangunkan di Jerman, Dikilangkan Di Seluruh Dunia

Teknologi Termaju
PENYELIDIKAN & PEMBANGUNAN

Giti Tire mengendalikan 5 Pusat Penyelidikan & Pembangunan di UK, AS, Jerman, China dan Indonesia untuk terus berinovasi dan meningkatkan keupayaan di seluruh dunia.

With a team of over 600 experienced R&D

Dengan pasukan lebih 600 jurutera R&D berpengalaman dari berpuluh-puluh negara berbeza bekerja rapat di seluruh pusat, Giti Tire terus meningkatkan daya saing jenama dan kedudukan jenama untuk menjadi peneraju pasaran.

Five test centres around the globe

Pasukan R&D Global One yang pelbagai membangunkan kecekapan melalui alatan termaju dan projek pembangunan bersama, menggunakan platform teknologi globalnya untuk pangkalan data, alatan reka bentuk tayar dan simulasi prestasi tayar untuk menyediakan produk serantau yang tepat pada masanya, penggunaan penyelesaian.

Giti Tire also collaborates

Selain menjalankan penyelidikan dan pembangunan, Giti Tire juga bekerjasama dengan institusi penyelidikan dan universiti terkemuka di seluruh dunia.

Kelas Dunia
FASILITI PEMBUATAN

Memaksimumkan kehadiran global kami, Giti mengendalikan kilang pembuatan di lokasi strategik di seluruh dunia untuk menghasilkan pembuatan yang berkualiti dan tepat pada masanya untuk semua jenis pemandu.

World Class Manufacturing Facilities
Six Giti manufacturing facilities

Lima fasiliti pembuatan Giti mempunyai kapasiti tahunan melebihi 100,000,000 tayar.

IATF16949:2016 accreditation

Semua kilang telah memperoleh akreditasi IATF16949:2016 untuk kawalan kualiti dan akreditasi ISO14001:2015 untuk Kelestarian Alam Sekitar.

ISO Logos
Strict quality control

Kawalan kualiti dan pemeriksaan yang ketat dijalankan pada setiap peringkat pengeluaran untuk memastikan setiap komponen memenuhi spesifikasi dan piawaian yang berkaitan.

Manufacturing center in the United States

Pusat pembuatan Giti Tire yang dibuka baru-baru ini di Amerika Syarikat menambah kepada pusat sedia ada di China dan Indonesia, membolehkan kehadiran global yang sebenarnya.

AKREDITASI YANG DISAHKAN UNTUK KUALITI PRODUK YANG DIIKTIRAF ANTARABANGSA

Global PEMBEKAL OEM

Giti Tire terus bertapak dalam perniagaan Pengilang Peralatan Asal (OEM) dengan mengukuhkan hubungannya dengan rakan kongsi perniagaan utama.

Perkembangan kukuh syarikat dalam bidang teras seperti teknologi, pemasaran dan pengurusan kualiti telah menyebabkan Giti Tire ditampilkan pada lebih daripada 565 model kenderaan berbeza dan memenangi banyak anugerah daripada rakan kongsi OEM di seluruh dunia, termasuk General Motors.

A Global OEM Supplier
Genral Motors AwardsAnugerah General Motors
  • AwardDianugerahkan Anugerah Pembekal Cemerlang
  • AwardDianugerahkan Anugerah Pembekal Hijau
New Technology

Giti Tire terus mengukuhkan organisasinya dan melabur dalam teknologi baharu untuk memenuhi permintaan rakan kongsi OEM yang semakin meningkat. Melalui pembangunan produk baharu dan jualan gantian, Giti Tire mampu terus mengembangkan bahagian pasaran pada masa hadapan.

Strategic partners

Untuk bekerja lebih rapat dengan rakan kongsi strategik kami, Giti Tire telah menggunakan pakar OEM yang berdedikasi dalam pasaran utama seperti India, Brazil dan Eropah untuk menyokong perniagaan tempatan.

GITI TIRE USAHASAMA/span>

Korporat KEWARGANEGARAAN

Smart Production
Environmental Focus

PENGELUARAN PINTAR And FOKUS ALAM SEKITAR

Sebagai sebuah syarikat mampan yang mematuhi prinsip hijau perlindungan alam sekitar, Giti Tire berdedikasi untuk pembangunan teknologi dan produk penjimatan tenaga.

Paling penting, Giti Tire memberikan penekanan pada proses pembuatan tayar dan berusaha untuk meminimumkan kesan alam sekitar produk tayar dengan mengurangkan pelepasan asap, air kumbahan dan bahan buangan.

Invest in various environmental

GITI TIRE TERUS MELABUR DALAM PELBAGAI PROJEK PERLINDUNGAN ALAM SEKITAR DAN PROJEK KESELAMATAN PENGELUARAN UNTUK KILANG PEMBUATAN TAYARNYA.

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, Giti Tire telah meningkatkan usaha dengan meningkatkan pelaburan dan tenaga kerja, memfokuskan pada perlindungan alam sekitar dan keselamatan pengeluaran untuk berusaha ke arah pengeluaran hijau, dan mewujudkan persekitaran kerja yang lebih sihat dan selamat untuk semua pekerjanya.

Partnerships
Partnerships with Conservation International

USAHASAMA DENGAN PEMULIHARAAN ANTARABANGSA

Giti Tire mengekalkan usahasama dan keahlian dengan pelbagai kumpulan dan organisasi pemuliharaan alam sekitar, seperti Conservation International (CI) dan Global Platform for Sustainable Natural Rubber (GPSNR), memperuntukkan berjuta-juta dolar untuk projek pemuliharaan alam sekitar di seluruh dunia.

Whale

Aktiviti program yang dibiayai Giti Tire tertumpu pada inisiatif air tawar, inisiatif marin, penyakit zoonosis dan piawaian hutan untuk menyokong perlindungan alam sekitar dan pembangunan mampan.

World Class Manufacturing Facilities
Support
Local Communities

SOKONGAN UNTUK KOMUNITI TEMPATAN

Giti Tire telah mewujudkan perkongsian untuk membantu komuniti tempatan di seluruh dunia, termasuk memberikan USD $1 juta untuk kempen 'Gift of Love, Gift of Sight' bagi menyediakan bantuan kepada pesakit katarak yang miskin, serta penciptaan Program Pemulihan Komuniti Rumah Halfway (HHCRP), antara inisiatif lain.

Dengan tumpuan untuk menjadikan komuniti kami tempat tinggal yang lebih baik, Giti Tire terus mencari peluang baharu untuk membantu mereka yang memerlukan.

Employee Development
Employee Development and Success

PEMBANGUNAN DAN KEJAYAAN PEKERJA

PUSAT PENSIJILAN GITI DIASASKAN PADA TAHUN 2010 DAN MENGGUNAKAN KONSEP LATIHAN "PROFESIONAL, TULEN DAN BOLEH DILAKSANAKAN".

Pusat ini mencipta pengalaman teori dan realistik yang direka untuk membantu pekerja dan penjual Giti Tire menyediakan kualiti yang lebih baik dan perkhidmatan yang lebih profesional kepada pengguna akhir bagi mengembangkan perniagaan.

The curriculum is developed

Giti Tire mengambil bahagian dalam pelbagai aktiviti pendidikan daripada kanak-kanak hingga pelajar siswazah di universiti terkemuka dunia. Giti membantu pertumbuhan dan pembangunan mereka melalui sokongan kewangan dan perkongsian. Giti mengekalkan hubungan sokongan dan komuniti dengan universiti terkemuka di dunia seperti antara lainnya Massachusetts Institute of Technology dan Universiti Tsinghua.